Döntetlen a Videoton ellen


2015-11-06 19:09:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen a Videoton ellen főképe
Az U17-es lány utánpótlás labdarúgó bajnokság 10. fordulóját jó formában várta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata. Az MTK-tól elszenvedett fiaskó után ugyanis a Paks (2-1), a Felcsút (3-0) és a Zalaegerszeg (4-0) sem tudott megálljt parancsolni a lányoknak, akik a Videoton ellen is szerették volna folytatni jó sorozatukat. A hazaiak a harmadik, a vendégek a hetedik helyről várták a kezdő sípszót. Tíz perc játék után két perc alatt két gólt is láthatott a publikum, előbb Pődör Patrícia szerezte meg szezonbéli 10. találatát, majd Szabó révén a vendégek egyenlíteni tudtak. A folytatásban a hazaiak akarata érvényesült, helyzeteket alakítottak ki, a kapufát is eltalálták, ám a vezetést nem sikerült átvenni. Az első félidő hajrájában Pődör Patrícia megsérült, így a folytatásra át kellett szervezni a csapatot, a második játékrészben nem is alakult ki sok lehetőség egyik oldalon sem. A 61. percben Tramplert ugratták ki jó ütemben, aki elfektette a kapust és a hálóba gurított 1-2. A PELC mindent megtett az egyenlítésért, fegyelmezetten játszott, és öt perccel a lefújás előtt egy kapuskirúgás után Lázár Cintia elé került a labda, aki a kifutó hálóőr mellett a kapuba gurított, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt, így a lányok döntetlennel zárták az őszi szezon utolsó hazai találkozóját.

PELC U17 – Videoton 2-2 (1-1) Gsz.: Pődör, Lázár ill. Szabó, Trampler

Pődör Ákos: Jó iramú, kiegyenlített mérkőzést játszottunk, csak dicsérni tudom a játékosokat, akik nagy akarattal, lelkesedéssel kifejezetten jól teljesítettek. El kell ismerni, hogy egy szervezett, jó játékerőt képviselő Videotonnal találkoztunk, az első félidőben több helyzetünk volt, kis szerencsével előnnyel mehettünk volna pihenni, a második játékrészben látottak alapján azonban elégedettnek kell lennünk az egy ponttal.

PELC U17: Erdélyi – Móczár, Tankó, Beimli, Beszédes – Lázár, Török, Fellner (’68 Földes), Pődör (’41 Nagy) – Cser, Krivácsy

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-23 12:55:56

A veretlen és a nyeretlen csatája


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 15:36:14

Perutz FC: Folytatódott az idegenbeli sikerszéria


ajánlott cikk főképe

2019-08-27 11:06:42

Denevér kupa


ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött


PÁPA időjárás