Bébiétel, játékok és pénzadomány - ismét Pápán járt a Teuton lovagrend nagymestere


2015-11-12 21:40:15  | cikk: ha  | 


Bébiétel, játékok és pénzadomány - ismét Pápán járt a Teuton lovagrend nagymestere főképe

Legutóbb nyáron hozott nagy mennyiségű adományt Pápára Klaus Blos a Teuton lovagrend nevében. Ma ismét hatalmas kamionnyi bébiétel-szállítmány érkezett városunkba.

A kamionon összesen 33 raklap volt, ebből 10 került Sümegre, a többit Pápán rakták le. Az adomány nagyobbik részét a város kapta, kilenc raklapnyi bébiételt pedig a katolikus egyház képviseletében Mail József apát, a Teuton lovagrend priorja vett át. Mail József elmondta, hogy ebből jut a Katolikus Karitásznak, az egyházi fenntartású szociális otthonoknak és természetesen a városban élő, a katolikus egyház látókörében levő rászoruló gyermekeknek is. Az egyház éppúgy mint a város, először szétválogatja az adományt, majd megkezdik az osztást.

Klaus Blos irányította a lerakodást

Az adományban van sárgarépás-lazacos bébiétel, almás-fehérrépás püré és desszert is, ami nem csak a kicsiknek, de az időseknek is finom lehet: őszibarack-maracuja-körte-banán öntetes puffasztott gabona, mondta Klaus Blos. A nagymester hozzátette, örülnek, hogyha segíthetnek, a pápai emberek, főként a gyermekek támogatása fontos számukra.

A Teuton lovagrend tagjai ezúttal nem csupán tartós finomságokat hoztak, hanem játékokat is, a Fenyveserdő Bölcsőde és a Szent Anna Római Katolikus Óvoda kicsinyei számára. E mellett 400-400 eurót is adományoztak a két intézménynek. Az összegből édességet és gyümölcsöt vásárolnak majd a gyerkeknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-26 22:38:24

Móka, játék, színpadi program - Városi Gyermeknap az Erzsébet ligetben


ajánlott cikk főképe

2019-10-03 14:58:02

Elindult a Tapolca vize Pápa felé


ajánlott cikk főképe

2019-05-16 22:14:31

Kányádi Sándorról - kicsit másként


ajánlott cikk főképe

2019-07-15 23:11:16

Jótékonysági koncert a ferences templom javára


PÁPA időjárás