Serdülő vízilabda forduló


2015-11-15 17:56:48  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Serdülő vízilabda forduló főképe
A serdülő vízilabda bajnokság második fordulójának a Várkertfürdő adott otthont. A Pápai SE vízilabda szakosztályára két mérkőzés várt, Ajka és Sopron ellen. A pápaiak az első fordulóban Vácott a Balatonfűzfővel találkoztak és 14-12-es vereséget könyvelhettek el, hazai környezetben nem is lehetett más a céljuk, mint megszerezni idei első győzelmüket. A fiatal pólósok az első mérkőzésen Ajka ellen szálltak vízbe és Kürti Tamás vezérletével magabiztos győzelmet arattak. A Sopron ellen egészen a harmadik negyedik szoros volt a párharc, a játékrész második felében és a záró felvonásban azonban a vendégek a maguk javára fordították az állást, és hatgólos győzelmet arattak. Cseh László, a pápaiak edzője elégedetten értékelt a forduló zárását követően.
- Örülök, hogy győzelemmel tudtuk indítani a hazai fordulót, az Ajka ellen már hat góllal is vezettünk, mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, ezáltal a keret összes tagja kivehette a részét a győzelemből. A Sopron ellen látottakra is lehet építeni a jövőben, sajnos a hajrára elfáradtunk, így tudott ellenfelünk fölénk kerekedni, ez okolható a vereségért. A bajnokságban most egy hosszabb szünet következik, legközelebb februárban játszunk, akkor Szekszárdra látogatunk. Szeretném megköszönni a kilátogató nézőknek a buzdítást, a szülők, hozzátartozók remek hangulatot teremtettek az uszodában. Mivel a rendezés anyagilag komolyan megterhelte az egyesület bankszámláját, várjuk támogatók jelentkezését, bármiféle felajánlást szívesen fogadnánk.

Eredmények:
Pápai SE – Ajka 12-8
Pápai SE – Sopron 10-16

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-07 09:59:02

„Retro” judo edzőtábor


ajánlott cikk főképe

2018-06-21 13:44:02

Kiemelkedő félévet zárt a Bakony Judo Klub


ajánlott cikk főképe

2018-05-15 17:05:18

Eredményes tavaszi versenyévad a Bakony Judo Klubnál


ajánlott cikk főképe

2018-05-12 20:18:03

Két góllal nyert az Érd