Sakk: Egy győzelem, egy vereség a hétvégén


2015-11-16 12:20:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Egy győzelem, egy vereség a hétvégén  főképe
A Veszprém megyei első osztályú sakk bajnokság második fordulójában a Szabadgyalog SE két csapata ismét hazai környezetben ült le az asztalokhoz. A HEMO-ban az egy győzelemmel álló ’A’ együttes ellenfele Révfülöp, a nyitófordulóban vesztes ’B’ jelűé Ajka volt, előbbi sovány győzelmet aratott, utóbbi Kiss Csaba elnök szavaival élve katasztrofális vereséget szenvedett.
- Mindkét csapattól többet vártam és a partikban benne is volt a több pont megszerzésének lehetősége, de a jó partikat is elrontottuk, a rosszakat meg nem tudtuk legalább döntetlenre menteni. Persze a meccsek végére már sokan el is fáradnak, hisz egy ilyen mérkőzés három-négy órás is lehet, de volt már példa öt órás(!) mérkőzésre is. Sajnos sok Élő-pontot is veszítettek játékosaink. Az ’A’ csapatból Varga Gyula és Döbrönte László játék nélkül gazdagodott egy ponttal, Margl Roland, Bartók Zoltán, Gyutai Nándor és Domonkos Eszter legyőzte ellenfelét és szintén nyert, Döbröntei Dávid döntetlent ért el, a ’B’ csapat egyetlen fél pontját Kerecsényi Zoltán szerezte.

Megyei I. osztály, 2. forduló:
Szabadgyalog SE ’A’ – Révfülöp 6,5 – 5,5

Szabadgyalog SE ’B’ – Ajka 0,5 – 11,5

Kiss Csaba elmondta, az ’A’ csapat harmadik a tabellán, a ’B’ jelenleg sereghajtó.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-23 13:24:37

Csapatfotózás a Perutznál


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 10:24:35

Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél


ajánlott cikk főképe

2018-07-08 19:28:37

Perutz FC: Vereség az első felkészülési meccsen


ajánlott cikk főképe

2018-05-22 15:52:33

Tornaverseny a Munkácsyban