Rendőr a Szent Anna Óvodában


2015-11-16 22:06:07  | cikk:  | 


Rendőr a Szent Anna Óvodában főképe
Az óvodások közlekedési ismereteinek elmélyítését és gyarapítását szolgálta az a rendőrségi foglalkozás, amelyen a pápai Szent Anna Római Katolikus Óvoda nagycsoportosai vettek részt.  A Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója 2015. november 12-én délelőtt játékos baleset-megelőzési foglalkozással várta az óvoda iskolába készülő gyerkőceit. Az óvodások elsőként a „Közlekedj szabályosan és biztonságosan!” című puzzle-t rakták ki az óvó nénik segítségével, majd a gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályairól beszélgettek a rendőr nénivel. Eljátszották, hogy miként kell átkelni az úttesten és megbeszélték azt is, hogy az autóban utazva milyen alapvető szabályokat kell betartania az utasoknak. A gyermekek nagyon aktívak voltak, sok közlekedési szabályt már ismertek, de újakkal is gazdagodtak a foglalkozás végére.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-01 10:05:07

Gumiabroncsokat és felniket lopott


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 26-án 16 órától közlekedési játékokkal, bűnmegelőzési információs ponttal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai VII.Városrészi Majálison.

Az Acsády Sportpályán felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-05-23 12:45:54

Meghívó a Városrészi Majálisra


ajánlott cikk főképe

2018-04-25 15:53:37

Értékesítették a lopott akkumulátorokat


ajánlott cikk főképe

2018-08-28 15:08:37

Négy baleset az elmúlt héten