Ismét Apuka Kupa


2015-11-17 15:56:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét Apuka Kupa főképe
A tavalyi év sikerén felbuzdulva december 13-án vasárnap a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ismét megrendezi a Városi Sportcsarnokban ünnepváró ajándékozással, PELC vásárral egybekötött Apuka Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornáját. A december 1-jei nevezési határidőig várják a szervezők az egyesületben futballozó gyermekek - az óvodás korosztálytól egészen az U19-es korcsoportig bezárólag - hozzátartozóinak jelentkezését. A csapatokban adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők szerepelhetnek, valamint az adott korcsoport edzője és egy más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Egy versenyző csak egy csapatban szerepelhet, kivéve az olyan szülő, akinek több korcsoportban is szerepel gyermeke. A kitöltött nevezési lapot a pelc@papa.hu e-mail címre kell visszaküldeni, a résztvevő csapatok oklevél és kupa díjazásban részesülnek, a legjobb játékos, kapus és a gólkirály különdíj elismerésben részesül, a győztes csapat pedig egy évre elnyeri a kupa vándorserlegét - 2014-ben Orovecz András vezetésével az U14-es korosztály diadalmaskodott. A szervezők biztosak benne, hogy a tavalyi évben tapasztalt családias hangulat lesz a bajnokságon, melyen - ahogy a torna jelmondata is mondja - „Majd apa megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni…”

Nevezési lap letölthető ITT, a részletes versenykiírás IDE kattintva érhető el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2019-08-21 17:47:27

Páros teniszverseny


ajánlott cikk főképe

2019-07-25 13:07:49

Döntetlen Ajkán


ajánlott cikk főképe

2019-07-03 13:46:38

Vízilabda tábor


PÁPA időjárás