Szülinapi sparring party


2015-11-23 20:48:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szülinapi sparring party főképe
A Koko-Gym KSE az elmúlt hétvégén két fontos eseményről is megemlékezett. Az egyesület vezetője, Korpics Gábor november 21-én ünnepelte születésnapját, aki húsz évvel ezelőtt épp ezekben a napokban kezdte a thai-boksz edzéseket. E két jeles évforduló kapcsán szülinapi sparring jellegű küzdelmeket rendeztek a Küzdősport Centrumban, melyre a pápai és környékbeli egyesületek, testvérklubok is meghívást kaptak. Két perces menetidőkkel, védőfelszerelésben barátságos küzdelmek zajlottak, ami azért is jó volt, mert ezúttal nem klubtársakkal küzdöttek a sportolók.
- A közel három órás edzésen álló-, és földharc küzdelmek egyaránt zajlottak - ismertette a programot a jubiláló Korpics Gábor. Több edzőbarátommal többször beszéltünk már arról, hogy kevés a sparring, vagyis edzéskörülmények közötti gyakorló küzdelem, mely során igyekszünk felkészíteni a srácokat az éles meccsekre, arra gondoltunk, ez kiváló alkalom, hogy hagyományt teremtsünk. Természetesen nincs vérre menő küzdelem, technikai harc folyik, nem ismert ellenfelekkel, korábbi harcostársakkal, baráti hangulatban. A pápai és a győri szakosztály mellett Keszthelyről és Mosonmagyaróvárról is érkeztek hozzánk versenyzők, Pápáról többen is ígérték, hogy ellátogatnak hozzánk, őket az edzés második felére várjuk. A lényeg az, hogy gyakoroljunk, tanuljunk egymástól.
A nap sikere kapcsán a szervezők azt mondták, ezentúl minden második hónapban megrendezik a sporteseményt.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-22 18:08:27

Elkerülhető gólokat kapott az U12


ajánlott cikk főképe

2018-08-11 19:48:19

Fejet hajtott a bajnokesélyes


ajánlott cikk főképe

2018-07-30 17:26:39

Augusztus 5-én ismét félmaraton


ajánlott cikk főképe

2018-06-22 10:51:37

Hangya kézinyár 2018.