Jobb folytatásban bíznak


2015-11-28 14:01:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jobb folytatásban bíznak főképe
Az U19-es és az U17-es utánpótlás pontvadászatban a Gyirmót ellen hazai pályán zárta az őszi küzdelmeket a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Mindkét hazai csapat a mezőny hátsó feléből várta az idényzárót, elsőként az U19-es párosítást rendezték, melyen annak ellenére, hogy a hazai U18-as csapatból hat játékos pénteken Ajkán is kezdőként lépett pályára az 'A' együttes meccsén, az első félidőben jól játszott a Pápa, a védelem jól tette a dolgát, igaz a kontratámadásokból sok lehetőséget nem sikerült kialakítani az ellenfél kapuja előtt, így 0-0-ás állásnál vonultak pihenőre a felek. A folytatásban egyre jobban kijött a fáradtság a fiúkon, és az 57. percben Szilágyi előnyhöz juttatta a vendégeket, majd tíz perccel később Puter lőtte ki a jobb alsót. A 3-0-ás gyirmóti sikert a 86. percben egy szöglet utáni lepattanóból Mészáros állította be.

PELC U18 – Gyirmót U19 0-3 (0-0) Gsz.: Szilágyi, Puter, Mészáros

Kálmán István: Vegyes érzések kavarognak bennem, hiszen egyfelől kikaptunk, másfelől viszont a mutatott játékkal elégedett vagyok. A gyerekek mindent megtettek, küzdöttek, hajtottak. Két átlövésgólt kaptunk és egy lepattanóból jól eltalált találatot, így el tudom mondani, hogy az ellenfél nem tudott helyzetet kialakítani, igaz, nekünk sem volt sok gólszerzési lehetőségünk. Bízom benne, hogy eredményesebb tavasz vár ránk.
PELC U18: Bors – Sipos, Lőke, Barth, Hornyacsek – Németh, Papp, Böröczky, Balogh – Farkas, Koch

Az U17-es pontvadászatban szereplő U16-os gárda nem tudta megnehezíteni az éllovas dolgát, a Győr-Moson-Sopron megyeiek magabiztos sikert könyvelhettek el.

PELC U16 – Gyirmót U17 0-11 (Gsz.: Gelencsér 4, Németh 4, Detrik, Éri 2)

PELC U16: Dokter – Horváth, Szabó, Mogyorósi, Gulyás – Hanania ('61 Ábrahám), Pintér, Vágner, Márton – Böröczky ('46 Horváth), Bankó

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt