Pénztárcát lopott


2015-11-29 10:35:29  | cikk:  | 


Egy pénztárca ellopás miatt indított nyomozást fejezetek be eredményesen a pápai rendőrök.
A nyomozás során megállapított adatok alapján a 34 éves B. Z. pápai lakosra 2015. október 3-án éjjel Pápa belvárosában figyeltek fel a járőrök. A gyanúsan viselkedő férfit igazoltatták, majd ruházatának átvizsgálása során egy idegen hölgy pénztárcáját találták meg nála, benne a nő személyes okmányaival, bérleteivel. Nadrágja zsebéből néhány ezer forint is előkerült, ami - mint később kiderült - szintén a lopott tárcából származott. Az adatgyűjtés során az egyenruhások megállapították, hogy a bukszát B. Z. röviddel az igazoltatása előtt lopta ki egy nő táskájából az egyik közeli szórakozóhelyen. A férfit emiatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
A B. Z.-vel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a pápai rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-11 10:16:21

Fel akarta gyújtani a lakását


Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 39 éves pápai és egy 40 éves nyárádi nő ellen. A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. március 16-án a délelőtti órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az...

2019-07-08 08:55:15

Parkolóban verekedett a testvérpár


Garázdaság és rongálás miatt indult büntetőeljárás egy adorjánházi és egy külsővati férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai alapján egy 40 éves adorjánházi és egy 35 éves külsővati férfi 2018. április 7-én éjjel Nemesszalókon...

2019-03-18 09:33:25

Két autót is megrongáltak dulakodás közben


A Pápai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési vetélkedőt szervez háromfős családi csapatok számára.

A vetélkedő célja a lakosság prevenciós ismereteinek bővítése és elmélyítése egy játékos vetélkedő formájában. 

A csapatokat kizárólag egy nagyszülő, egy szülő és...

2019-03-14 13:57:39

Meghívó bűnmegelőzési vetélkedőre


PÁPA időjárás