A Szegfű Klubba is ellátogatott a Mikulás


2015-12-06 21:23:57  | cikk: Babos Petra  | 


A Szegfű Klubba is ellátogatott a Mikulás főképe
A Szegfű Klubnál - megalakulása óta -, immáron 14. éve hagyomány, hogy a tagok unokáit, dédunokáit Mikulás alkalmából édesség csomaggal ajándékozza meg a télországból érkező a nagyszakállú.

Tálos László elmondta, a gyerekek minden évben nagyon várják a Mikulást, aki ma egy verssel köszöntötte az apróságokat, majd egy-egy kedves szóra megához szólította őket, s megajándékozta.
A klubvezető kérdésünkre hozzáfűzte, az idei év nagyon sikeres, sokrétű és mozgalmas volt a klub számára.
- A tervezett programokat sikeresen megvalósítottuk. Voltunk kirándulni Fertődön, de számos előadást is hallgathattunk az év során. Természetesen idén is megszerveztünk a családi napot főzőversennyel, ami nagyon jó hangulatban telt – összegezte.
A Weöres iskolások vidám műsorral kedveskedtek

A Szegfű Klub 2016 februárjában ünnepli 15 éves fennállását, amelyre nagyszabású programmal készülnek, a klub idei utolsó rendezvénye pedig december 30-án lesz, ekkor tartják évzáró, újév-köszöntő összejövetelüket, melynek a HEMO ad otthont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-28 21:46:53

A paktum projekt előrehaladását összegezték


ajánlott cikk főképe

2019-05-22 12:06:23

Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját az Acsády sportpályán


ajánlott cikk főképe

2019-03-21 10:17:27

Koszorút helyeztek el Kossuth Lajos halálának emléknapján


ajánlott cikk főképe

2019-02-22 20:42:28

Előadás a kortárs segítőknek a bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából


PÁPA időjárás