Tovább menetelnek a serdülők


2015-12-09 18:17:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább menetelnek a serdülők főképe
Két győzelemmel a háta mögött jó formában készült idei utolsó hazai találkozójára a Bakonyerdő Pápa serdülő alakulata. Az országos serdülő kézilabda bajnokságban Kapcsándi Zsolt csapata az elmúlt héten bravúros győzelemmel zárta az Éles Kézisuli elleni pápai összecsapást (31-30), másnap pedig Balatonfüreden is győzelemmel vonulhatott öltözőbe (18-19). Szerdai ellenfelük ellen is jó esélyük volt a két pont begyűjtésére, hiszen az ötödik Alba Regia KSE vizitált a Sportcsarnokban. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, négy perc kellett a mieinknek, mire először a kapuba tudtak találni, ekkor a vendégcsapat már három gólnál járt. A folytatásban is a zöld mezeseknél volt az előny, egészen a 17. percig, ekkor sikerült ugyanis utolérni a fehérváriakat (6-6), ezután viszont két Farkas és két Áldozó góllal 10-6-ra megléptek a pápaiak, a félidőre pedig kétgólos előnyt meg is őriztek (10-8). A folytatásban két gyors vendég gól után kiegyenlített játékot láthattak a kilátogatók, felváltva estek a találatok, így a döntés a hajrára maradt. Az utolsó négy percben beálló pozícióból Horváth Martin fontos gólt szerzett, a védelem ezúttal is jól tette a dolgát, a 29. percben egy labdavesztés után Farkas Patrik pedig bebiztosította az újabb nagyon szép hazai győzelmet.

Bakonyerdő Pápa – Alba Regia KSE 24-22 (10-8)

Kapcsándi Zsolt: Taktikusan és fegyelmezetten játszottunk, gratulálok a fiúknak, nemcsak a mai, hanem az elmúlt két hétben nyújtott emberfeletti teljesítményükért. Tudtuk, hogy az Alba jól védekezik, mi is erre készültünk, és bejött. Az emberelőnyöket jól használtuk ki, labdabiztosak voltak a srácok, igaz a hétméteresek értékesítésén még dolgoznunk kell, de ez betudható a fáradtságnak. Csapatként küzdöttünk és csapatként nyertünk ma.

Pápai gólszerzők:
Farkas Patrik 11
Áldozó Soma 7
Horváth Martin 3
Tóth Dávid 2
Koncz Benedek 1
Az idei menetelés december 17-én Veszprémben ér véget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-31 14:27:02

Esélyesként lép pályára a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 11:59:59

Klubcsúcsok dőltek meg


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 15:05:13

Diákolimpia: 192 csapat közül negyedikek lettek a petőfisek


PÁPA időjárás