Jótékony íjászok


2015-12-12 16:25:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékony íjászok főképe
Karácsony közeledtét mindenki izgatottan várja. Az év ezen szakaszában még inkább felértékelődik az egymás felé fordulás, az egymás segítése. Erre egy újabb kiváló példa a Delta Íjászegyesület kezdeményezése, mellyel a nehéz sorsú gyerekek ünnepét szeretnék meghittebbé, szebbé varázsolni. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Pápa város önkormányzatának támogatásával ugyanis idén is megrendezi a Hátrányos Helyzetű Gyermekek Karácsonyát, melynek minél sikeresebb lebonyolításához a pápai egyesület is csatlakozott. A tagok az elmúlt két hétben játékokat, könyveket, iskolaszereket gyűjtöttek, melyet szombaton délután adtak át a Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesületének. Koloványi Attila, a Delta Íjászegyesület alelnöke az átadás kapcsán azt mondta, miután elérkeztek az évnek abba a szakaszába, amikor előtérbe kerülnek az érzelmek, a hála és segítségadás, úgy döntöttek, idén is szeretnének segíteni.
- Egyesületünk minden évben részt vesz egy általa választott karitatív tevékenységben, tavaly például a mozgássérülteket segítettük az adventi vásárban, idén a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló gyermekeknek szeretnénk segítő kezet nyújtani. Örömmel mondhatom, hogy az egyesületi tagság azonnal a kezdeményezés mellé állt, melynek köszönhetően összesen 149 könyv, játék, sportszer, plüssfigura gyűlt össze, ezt adtuk ma át. Nemcsak ezekkel az ajándékokkal, hanem a korábban már felajánlott felnőtt ruhákkal is az a célunk, hogy mindenkinek boldogan teljen az ünnep.
Az ajándékokat Süle István elnök, Koloványi Attila alelnök és Németh Gabriella egyesületi tag adta át Orbán Zsuzsannának, a Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete képviselőjének.
- Három éve veszünk részt a gyűjtésben, nagy örömmel fogadtuk, hogy egy újabb civil szervezet állt a gyerekek mellé – nyilatkozta az alapító tag. A gyerekek minden évben a karácsonyi műsor után nagy örömmel veszik át az ajándékokat, hálásak vagyunk a Delta Íjászegyesületnek és minden támogatónknak az adományokért.
Az összegyűjtött ajándékokat, csomagokat december 16-án adják át a gyerekeknek a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 14:33:23

Nyolcgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat