Öt baleset a héten


2015-12-15 22:36:20  | cikk:  | 


Az elmúlt héten – 2015. december 7. és 2015. december 13. között – öt közlekedési baleset jutott a pápai rendőrök tudomására. Az ütközések négy ízben anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt. A balesetek közül négy Pápán, egy pedig Pápához közeli településen következett be. Kialakulásukban szerepet játszott az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet végzése, a lezárt sorompónak ütközés, a „Behajtani tilos” jelzőtábla utasításának megszegése, valamint az időjárási és látási viszonyoknak nem megfelelő sebességgel közlekedés. A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy a télen jellemző időjárási, látási és útviszonyok jelentősen megnövelik a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ezért különösen ködös időben, nedves úttesten célszerű mérsékelt sebességgel közlekedni. Továbbá elengedhetetlen a jól beállított futómű és a jó minőségű téli abroncs, amellyel vészfékezés esetén jelentősen lerövidül a féktávolság, javul a menetstabilizálás, a kerekek tapadása.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 11:43:40

Közös szolgálat az erdők védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy 26 éves és egy 35 éves férfit állítottak elő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának járőrei 2020. május 5-én 10 óra 10 perckor Pápán, míg 11 óra 15 perckor Veszprémben...

2020-05-06 13:57:11

Nem fizették be a pénzbírságot