Adni öröm akció Pápán is


2015-12-19 19:50:35  | cikk: Babos Petra  | 


Adni öröm akció Pápán is főképe
December 16. és 21. között 19. alkalommal rendezi meg Adni öröm elnevezésű élelmiszer gyűjtési akcióját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Spar Csoport kijelölt üzleteiben. Az országszerte 162 üzletben zajló akcióhoz az idei évben is csatlakozott a szeretetszolgálat pápai csoportja - tájékoztatta hírportálunkat Pintér-Papp Eszter csoportvezető.
Pápán a Celli úti Interspar és a Piac téri Spar áruházban várják a nagylelkű felajánlásokat. Az összegyűlt élelmiszerekből összeállított csomagokat fogyatékkal élők, nyugdíjasok és szociálisan rászoruló családok közt osztják szét a szeretetszolgálat munkatársai.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 11:47:52

A reneszánsz zseni és kora - Dürer-kiállítás nyílik az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 14:09:54

Új eljárásrend a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:20:57

Nyugodt hétvége áll mögöttünk


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester