Elfogták a bankautomata megrongálóját


2015-12-31 14:51:40  | cikk:  | 


Elfogták a bankautomata megrongálóját főképe
Pénzkiadó automatát rongált meg egy férfi Pápán. A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves V. Attila megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. december 28-án 20 óra 45 perc körüli időben megrongált Pápán egy ATM készüléket. A támadást a biztonsági rendszer jelezte egy vagyonvédelmi cégnek, akik ezt továbbították a rendőrségnek. A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói, Tringli Roland rendőr hadnagy, Györgydeák Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós és Mészáros Sándor címzetes rendőr törzszászlós a közterületi állománnyal együttműködve széleskörű adatgyűjtést követően fogták el V. Attilát, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.  V. Attilával szemben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságom.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-11 14:57:31

Kiabált és betörte a pult üvegét


Orgazdaság vétsége miatt indult nyomozás egy 37 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. április 9-én tett bejelentést a pápai sértett arról, hogy aznap délután Pápán elveszítette több tízezer forint értékű...

2019-05-28 10:51:43

Nem adta vissza az elveszett telefont


Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján egy 54 éves helyi nő 2018. június 26-án a délelőtti órákban Pápán közlekedett személygépkocsijával. Haladása során...

2019-04-11 13:24:15

Körforgalomban ütötte el a kerékpárost


A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva 2019. április 3-tól egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez...

2019-03-21 09:31:52

Ajánljon Ön is helyszínt a 2019-es Speedmarathonhoz!


PÁPA időjárás