Elfogták a bankautomata megrongálóját


2015-12-31 14:51:40  | cikk:  | 


Elfogták a bankautomata megrongálóját főképe
Pénzkiadó automatát rongált meg egy férfi Pápán. A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves V. Attila megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. december 28-án 20 óra 45 perc körüli időben megrongált Pápán egy ATM készüléket. A támadást a biztonsági rendszer jelezte egy vagyonvédelmi cégnek, akik ezt továbbították a rendőrségnek. A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói, Tringli Roland rendőr hadnagy, Györgydeák Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós és Mészáros Sándor címzetes rendőr törzszászlós a közterületi állománnyal együttműködve széleskörű adatgyűjtést követően fogták el V. Attilát, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.  V. Attilával szemben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságom.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 16:33:57

Rendőrkézre került a motortolvaj


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves egyházaskeszői fiúval szemben folytatott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk,...

2020-01-23 13:41:59

Főbérlője pénzét lopta el


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták