Elfogták a bankautomata megrongálóját


2015-12-31 14:51:40  | cikk:  | 


Elfogták a bankautomata megrongálóját főképe
Pénzkiadó automatát rongált meg egy férfi Pápán. A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves V. Attila megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. december 28-án 20 óra 45 perc körüli időben megrongált Pápán egy ATM készüléket. A támadást a biztonsági rendszer jelezte egy vagyonvédelmi cégnek, akik ezt továbbították a rendőrségnek. A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói, Tringli Roland rendőr hadnagy, Györgydeák Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós és Mészáros Sándor címzetes rendőr törzszászlós a közterületi állománnyal együttműködve széleskörű adatgyűjtést követően fogták el V. Attilát, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.  V. Attilával szemben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságom.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Számos országban, így Magyarországon is június 26-a a kábítószer-ellenes világnap. Ebből az alkalomból kérjük, fogadja meg az alábbi rendőrségi tanácsokat.

-Mindig olyan társasággal menjen szórakozni, akikben megbízik!

-Mindig figyeljen poharára!

-Amennyiben valami...

2019-06-27 14:42:02

Rendőrségi tanácsok a kábítószer-ellenes világnap alkalmából


Elzárás letöltése miatt körözött a Veszprémi Törvényszék egy 22 éves pápai férfit, a rendőrök elfogták.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 31-én 11 óra 2 perckor Pápán, a Vaszari úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították,...

2019-06-03 13:36:40

Elzárás miatt körözték


Munkahelyi lopás miatt indult nyomozás egy 32 éves vaszari nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai szerint egy pápai nő 2019. június 11-én értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt eltűnt több tízezer forintja, amelyet...

2019-06-17 09:14:05

Kollégájától lopott, lebukott...


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 10:37:46

Kerékpárt lopott, elfogták


PÁPA időjárás