Jó hangulatú szilveszteri játszóház a Kópé-Várban


2016-01-01 13:56:58  | cikk: Babos Petra  | 


Jó hangulatú szilveszteri játszóház a Kópé-Várban főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében várták szilveszter napján a Kópé-Várban az alkotni vágyó gyerekeket. A színes programon az ügyeskezű gyerekek a szilveszteri partihoz szükséges kellékeket, mint például csákót ás álarcot készíthettek.
Somogyiné Böröczky Szilvia, kulturális szervező elmondta, a téli szünetben minden nap szeretettel várták a gyerekeket, amikor is szintén az ünnepekhez kapcsolódó dekorációkat csinálhattak a kreatív nebulók. A nagy népszerűségnek örvendő program zárásaként a szilveszteri játszóházba invitálták az érdeklődőket.
A Kópé-Várban már az előző években is szerveztek hasonló szilveszteri programot, volt, amikor diszkó várt a gyerekekre.
Hírportálunk ottjártakor Pirók Patrik 7 éves kisfiú nagy lelkesedéssel készítette a szilveszteri bulihoz a csillogó csákót. A mosolygós fiú a téli szünetben többször is ellátogatott a Kópé-Várba, hiszen nagyon szeret ott lenni.
Páli Petra 8 éves kislány elmondása szerint a Kópé-Várban nagyon jó lenni, mert sok játék van, s mindig készíthet valami ötletes dekorációt. Petra a szüleivel a Fő téren töltötte a szilveszter estét.
A kulturális szervező felhívta még a figyelmet arra, hogy a Kópé-Vár a 2016-os évtől is sok szeretettel vár mindenkit, hétfő kivételével, minden nap 10 órától 18 óráig a Zárda utcában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 21:02:47

Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 15:01:07

A kicsik fele már jár óvodába - dr. Áldozó Tamás a járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 23:21:22

A hölgyeket ünnepelték a nyugdíjas egyesületnél