Átcsoportosítások a stadionfejlesztési programban


2016-01-01 15:28:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Átcsoportosítások a stadionfejlesztési programban főképe
Átcsoportosításokról döntött a kormány a Nemzeti Stadionfejlesztési Program felülvizsgálata keretében, az erről szóló határozat a Magyar Közlöny múlt heti számában jelent meg – írja az nb1.hu. A budapesti Bozsik-stadion fejlesztésére 510 millió forinttal többet szánnak, ezenkívül 690 millió forinttal több jut a kisvárdai sportlétesítmény-fejlesztésre és 325 millióval a békéscsabai beruházásra. Csaknem 500 millió forinttal kevesebb szerepel ugyanakkor a pécsi és a nyíregyházi stadionberuházás előirányzatában, és egyaránt 239 millióval kevesebbel számolhatnak a győri, a kaposvári, a kecskeméti és a pápai fejlesztéseknél. A döntéssel kapcsolatban dr. Áldozó Tamás azt mondta, a megítélt nettó 561 millió forint is minőségi előrelépést fog eredményezni a sportlétesítménynél, ám mivel egyharmadával csökkent a támogatás összege, az eddig bemutatott terveket felül kell vizsgálni.
- Továbbra is az a célunk, hogy az utánpótlás-képzés feltételeit is javítani tudjuk. Remélhetőleg rövid időn belül további információk birtokába jutunk, mert csak ezek után tudjuk meghatározni, hogy az eddigi beruházási programból mely elemeket leszünk kénytelen elhagyni - nyilatkozta a polgármester.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen