Sokan keresték fel a pápai jégpályát


2016-01-07 10:20:11  | cikk: Babos Petra  | 


Sokan keresték fel a pápai jégpályát főképe
Bár az igazi tél a napokban mutatta meg arcát, a pápai jégpálya a téli szünetben megnyitotta kapuit a korcsolyázás szerelmesei előtt.

Boros Katalin, a jégpályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője az eltelt időszak kapcsán elmondta, a téli szünetben öt napot voltak nyitva, mely idő alatt 1270 belépőt váltottak a látogatók. Mint mondta, többen jelezték, hogy szeretnének elővételben jegyet váltani, amelyre ebben a szezonban nincs lehetőség.
-2016. január 4-től változott a jégpálya nyitvatartási ideje. Hétköznapokon 16 órától 20 óráig folyamatosan és kedvezményes jegyárral várják a korcsolyázni vágyókat, míg hétvégén 10 órától 21 óráig, összesen négy turnusban tart nyitva a pápai pálya.
-Nagy örömünkre szolgál, hogy vannak visszatérő vendégeink, akik az elmúlt két szezonban itt tanultak meg korizni, s most már profiként hasítanak a pályán. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elmondható, egyre több fiatal és család érkezik kisgyermekkel. Nagy népszerűségnek örvend a négy pingvinünk is, amelyeket 20 percre lehet kibérelni.
Nemcsak a pingvint, hanem korcsolyát is lehet bérelni a pálya használatához, 200 pár áll a vendégek rendelkezésére – tette hozzá az ügyvezető.

A nyitvatartási időn kívül, a testnevelés órákon és egyéb órákon is szívesen fogadnak diákokat. Szerdától folyamatosan érkeznek diákcsoportok korcsolyázni, s továbbra is szeretettel várják a tanulókat, akiknek korcsolyát is tudnak biztosítani.
A jég minősége az eddigi évekhez képest most a legjobb, ezt az állapotot meg is akarják tartani – hangsúlyozta Boros Katalin.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-12 21:30:40

Jelentősen megugrott a karanténban lévők száma


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-09-18 15:46:43

Készül a játszótér a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-08-04 13:17:25

Negatív lett a három ESZI-s dolgozó tesztje