Celldömölki siker az idei első teremtornán


2016-01-09 14:29:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Celldömölki siker az idei első teremtornán főképe
A 2005. január 1-je után születettek tornájával indult az idei teremszezon. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club szervezésében két négyes csoportban mérte össze erejét az U11-es korosztály, a PELC két csapata mellett az Üstökös FC, Balatonfüred, Tatabánya, Celldömölk, Gyirmót és Ajka küzdött meg egymással. A házigazdák sárga alakulata az ’A’ csoportban két győzelmet aratott és egy vereséget szenvedett el, amivel továbbjutott az eldöntőbe, ahol Ajkával találkoztak. A kék mezeseknek már nem termett ennyi babér, Celldömölktől és Ajkától is vereséget szenvedtek, Gyirmóttal pedig döntetlent játszottak, így a hetedik helyért Tatabányával csaptak össze, melyet 2-0-ra meg is nyertek. A sárga mezes pápaiaknak nem volt szerencséjük az elődöntőben, hiszen 2-2-es végeredmény után a büntetőrúgásokban alulmaradtak, ami azt jelentette, hogy a bronzéremért játszhattak. Ellenfelük Balatonfüred volt, akiket szép játékkal, magabiztosan, 4-0-ra győztek le, így a PELC mérlege ezen a napon egy hetedik és egy harmadik hely lett. Egyed Ákos, a csapat edzője elégedett volt tanítványaival, azt viszont sajnálta, hogy Fortuna ezen a napon nem állt mellettük.
- Elégedettek lehetünk a gyerekek teljesítményével, jól szerepeltek, odatették magukat minden mérkőzésen. Sajnos a szerencse ma nem állt mellettünk, emiatt elveszítettünk néhány nyerhető mérkőzést, nem is beszélve az elődöntőről, ahol nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy esélyünk legyen az aranyéremre. Több alkalommal is ki-ki mérkőzést játszottunk, ahol mi irányítottunk, helyzeteink voltak, aztán egy-egy kontrából gólokat kaptunk. Egy hete kezdtük a felkészülést, heti három alkalommal edzünk, létszámgondok nincsenek, a téli időszakban pedig szinte minden hétvégén utazunk teremtornára, sőt lesz olyan is, amikor egy hétvégén két kupa is vár ránk.
Velencei Tibor, a celldömölkiek edzője érthető módon nagyon örült a tornagyőzelemnek, és annak is, hogy az ajkaiaknak sikerült visszavágni a csoportmeccs során elszenvedett vereségért.
- Azt szokták mondani, hogy minden kezdet nehéz, nálunk ez nem az első meccsen jött ki, hiszen nyerni tudtunk a kék mezes pápaiak ellen, a második találkozónkon, az Ajka ellenin azonban 3-0 arányban alulmaradtunk, sőt a Gyirmóttal is csak döntetlent tudtunk játszani. Az elődöntőbe második helyen jutottunk, Balatonfüred ellen óriási küzdelem folyt a pályán, végül egy góllal nyertünk, a döntőben pedig az utolsó percben tudtuk a magunk javára fordítani az állást, mely végül elég is lett a végső sikerhez. Nagyon örülünk az első helynek, nagyon színvonalas torna volt, kiváló körülmények között játszhattunk, köszönet a rendezőknek.
A díjakat Grőber Attila, a PELC elnöke adta át, aki minden résztvevőnek gratulált és kiemelte, hogy a döntő kifejezetten magas színvonalú, a végletekig kiélezett vetélkedést hozott. Az elnök az érmek, oklevelek, serlegek mellett a különdíjakat is átadta, a legjobb kapusnak Szilvágyi Benedeket (Celldömölk) választották, a legjobb játékosnak az ajkai Mohos Barnát látták, a gólkirály pedig Kun-Szabó Attila (PELC) lett. A legjobb hazai játékos különdíját Sós László vihette haza.

A PELC U11 torna végeredménye:
1. Celldömölk
2. Ajka
3. PELC sárga
4. Balatonfüred
5. Üstökös FC
6. Gyirmót
7. PELC kék
8. Tatabánya

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-26 12:31:59

Teke: 50 csapat, 200 versenyző az emlékversenyen


ajánlott cikk főképe

2020-08-16 16:40:22

V. Watchman Pápa Maraton


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 18:06:42

Újabb egyesületi csúcs született


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba