Üzemanyagot loptak


2016-01-10 15:54:30  | cikk:  | 


Személygépkocsikból tulajdonított el benzint egy testvérpár.
A rendelkezésre álló adatok alapján a 19 éves Cs. Zsolt és 16 éves öccse megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2016. január 7-re virradóra egy Pápa környéki településen levő családi ház udvarán leparkolt két gépkocsi üzemanyagtartályából benzint tulajdonítottak el. A testvérpár az egyik jármű tankjának zárókupakját feszítette le, míg a másik autó benzincsövét vágták el. A helyszínre érkező körzeti megbízottak – Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, Rák Szilárd címzetes rendőr törzszászlós és Radics Roland rendőr főtörzsőrmesterek – a friss hóban követték a gyanúsítottak nyomait, amik végül elvezették őket a két férfihoz.
Az egyenruhások mindkettőjüket előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás ellenük. Kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a 23 éves nő ügyében folytatott vizsgálatot.

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2020. május 28-án délelőtt arról, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező járőröknek az üzlet munkatársai elmondták,...

2020-06-22 09:06:49

Bolti tolvaj rendőrkézen


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 11:43:40

Közös szolgálat az erdők védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 14:39:13

Ittasan az árokba hajtott kocsijával a férfi, a körzeti megbízott igazoltatta


ajánlott cikk főképe

2020-08-26 16:26:31

A közös cél érdekében