PELC Kupa: Tornagyőztes az U10!


2016-01-10 15:55:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PELC Kupa: Tornagyőztes az U10! főképe
A szombati U11-es bajnokságon látott mezőny gyűlt össze egy nappal később a Sportcsarnokban, ahol a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ezúttal a 2006. január 1-je után születettek számára rendezett teremlabdarúgó tornát. A lebonyolítás a tegnapival megegyező volt, a két négyes csoportból a legjobb kettő jutott az elődöntőbe, ahol keresztbejátszás után a győztesek az aranyért, a vesztesek a bronzéremért szállhattak harcba. A PELC ezúttal is két csapattal indult, a sárga mezesek az ’A’ csoportban jól kezdtek, az Üstököst és Balatonfüredet is legyőzték, Tatabányától viszont egy góllal kikaptak, ennek ellenére második helyen továbbjutottak. A kék mezesek a csoportkörben egy győzelmet arattak, két alkalommal viszont alulmaradtak, ez azt jelentette, hogy az ötödik helyért játszhattak, Balatonfüredtől azonban két peches góllal kikaptak, így a hatodik pozícióban végeztek. A sárgákra az elődöntőben Ajka várt, a rendes játékidőben 1-1-re végeztek, a büntetőrúgásokat pedig 3-2-re a mieink megnyerték, így készülhettek a döntőre, ahol Celldömölk állta útjukat. A finálé elképesztő izgalmakat hozott, a vendégeket többször is csak a kapufa mentette meg a góltól, végül 0-0-s döntetlennel ért véget a meccs. Megint hetesekre került sor, melyből ismét a mieink jöttek ki jobban, hiszen csak egyszer rontottak, Radó Tamás tanítványai ezzel megnyerték a kupát. A PELC edzője az eredményhirdetés után azt mondta, úgy látta, nem elsősorban játékban kerekedtek ellenfeleik fölé, hanem küzdeni akarásban voltak jobbak a riválisoknál.
- Mindkét csapattal meg vagyok elégedve, amit az öltözőben megbeszéltünk, és amit az edzéseken szoktam kérni, azokat viszontláttam ma a pályán, ennek nagyon örülök. A srácokon látszott, hogy nagyon szeretnének nyerni, küzdöttek, hajtottak, amíg csak erejükből tellett. Gratulálok mindkét csapatnak, remélem a tél folyamán még várnak ránk hasonló sikerek.

A szervezők természetesen a különdíjakról sem feledkeztek meg, a torna legjobb kapusának Kovács Dénest (TASK) választották, a legjobb játékos címét Szivós Krisztián (PELC) vihette haza. A gólkirályi cím megosztva Veréb Dávidhoz (TASK) és Szabó Bálinthoz (Celldömölk) került, mindketten öt alkalommal találtak az ellenfél hálójába, a PELC különdíjasa az edző döntése alapján Nagy Botond (PELC) lett.

Végeredmény:
1. PELC sárga
2. Celldömölk
3. Tatabánya
4. Ajka
5. Balatonfüred
6. PELC kék
7. Üstökös FC
8. Gyirmót

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-18 09:57:46

Nincs fertőzött a Perutz FC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 13:17:57

Szögletből szerzett gólt a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot