Öt baleset a héten


2016-01-12 21:06:31  | cikk:  | 


Az elmúlt héten – 2016. január 4. és 2016. január 10. között – öt közlekedési baleset jutott a pápai rendőrök tudomására. Az ütközések négy ízben anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt. A balesetek többsége Pápa belterületén valósult meg és kialakulásukban a követési távolság be nem tartása, az út vonalvezetésének nem megfelelő sebesség alkalmazása, a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása, valamint a szabálytalan hátramenet játszotta a főbb szerepet. A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a havas, jeges, nedves úttesten tartsanak a szokásosnál nagyobb követési távolságot és a megengedett sebességhatárokon belül is mérsékeljék a jármű sebességét. Célszerű lehet a megszokottnál korábban elindulni, hogy a sietség ne befolyásolja a körültekintő közlekedést.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrökA Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 23 éves férfit.

A járőrök 2020. július 28-án este Pápa egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 23 éves bakonytamási lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr testvére...

2020-07-29 15:36:47

Hamis adatokat diktált be az eltiltott sofőr, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a helyi körzeti megbízott 2020. augusztus 11-én, délelőtt arra lett figyelmes, hogy egy autó a vízelvezető árokba hajtott Nyárádon. Ezután a helyszínen igazoltatta a járművet vezető 70...

2020-09-23 16:09:57

Ittasan hajtott az árokba a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban