Hétvégén ismét Pápa Kupa


2016-01-13 11:03:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén ismét Pápa Kupa főképe
26. alkalommal lesz városunk a nemzetközi serdülő teremlabdarúgót torna, vagyis a Pápa Kupa házigazdája. Január 16-án, szombaton reggel 9 órakor indul útjára a labda, idén a házigazdák mellett hét csapat Losonc, Kovászna, Barót, Gorlice, Veszprém, Ajka Fc és az Üstökös Fc Győr 2000. január elseje után született labdarúgói küzdenek meg egymással, két csoportba osztva. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a „B” jelű kvartettbe került, ellenfele Ajka, Gorlice és Kovászna lesz. Az már biztos, hogy idén nem lesz címvédés, ugyanis a tavalyi győztes Schwetzingen nem vesz részt a vetélkedésben. A bajnokság részletes menetrendje IDE kattintva érhető el.
A tornán valamennyi csapat serleg és oklevél díjazásban részesül, az első három helyezett emellett érmet is kap, díjazzák a legjobb játékost, a legügyesebb kapust, a gólkirályt, a legjobb pápai játékost és a győztes csapat edzőjét. A Pápa Kupa idén is az önkormányzat és a csapatvezetők együttesének barátságos mérkőzésével zárul, az örömfocit 17 óra 40 perces kezdéssel játsszák, a helyszín természetesen a Sportcsarnok lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-08-16 21:56:58

Ellentétes félidők után magabiztos Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket