Volt munkaadójától lopott


2016-01-17 19:56:46  | cikk:  | 


Volt munkaadójától lopott főképe
Szerszámokat tulajdonított el korábbi munkaadójától a megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi. Egy Pápa környéki településen élő sértett 2015 novemberében értesítette a rendőrséget arról, hogy a házának melléképületéből eltűnt két láncfűrész és egy fűkasza. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a körzeti megbízottak – Fűzfa László címzetes főtörzszászlós, Rák Szilárd címzetes törzszászlós és Radics Roland főtörzsőrmester – eljutottak egy helybeli lakoshoz, akinél 2016. január 13-án kora délután házkutatást is tartottak. A férfi garázsában mindhárom lopott tárgyat megtalálták és azokat még aznap visszaadták a jogos tulajdonosnak. M. Béla gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Cselekményét azzal indokolta, hogy korábban dolgozott a sértettnél, ám az ott kapott munkabérét kevésnek tartotta, ezért elhozta a munkagépeket.
M. Bélával szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 46 éves helyi lakost.

A sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN kódot is, elvesztette. Ezt követően több üzenetet kapott telefonjára, hogy a bankkártyájával...

2020-05-12 13:14:33

A rendőröket meglátva szájába gyűrte a pénzt


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 15:51:00

50 helyett 111 - megbírságolták a sofőrt a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 18:34:35

Lezárt akta: Lakatlan házból loptakA Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 23 éves férfit.

A járőrök 2020. július 28-án este Pápa egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 23 éves bakonytamási lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr testvére...

2020-07-29 15:36:47

Hamis adatokat diktált be az eltiltott sofőr, a rendőrök elfogták