Volt munkaadójától lopott


2016-01-17 19:56:46  | cikk:  | 


Volt munkaadójától lopott főképe
Szerszámokat tulajdonított el korábbi munkaadójától a megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi. Egy Pápa környéki településen élő sértett 2015 novemberében értesítette a rendőrséget arról, hogy a házának melléképületéből eltűnt két láncfűrész és egy fűkasza. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a körzeti megbízottak – Fűzfa László címzetes főtörzszászlós, Rák Szilárd címzetes törzszászlós és Radics Roland főtörzsőrmester – eljutottak egy helybeli lakoshoz, akinél 2016. január 13-án kora délután házkutatást is tartottak. A férfi garázsában mindhárom lopott tárgyat megtalálták és azokat még aznap visszaadták a jogos tulajdonosnak. M. Béla gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Cselekményét azzal indokolta, hogy korábban dolgozott a sértettnél, ám az ott kapott munkabérét kevésnek tartotta, ezért elhozta a munkagépeket.
M. Bélával szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-28 13:33:36

Baleset-megelőzési előadás általános iskolásoknak


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 15:50:36

Fokozott ellenőrzés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává.

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek...

2020-03-18 11:45:53

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből