Keresik Pápa legjobb dartsosát


2016-01-20 16:43:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Keresik Pápa legjobb dartsosát  főképe
Hála a televíziós közvetítéseknek, világszerte – így Magyarországon is - egyre többen találkozhatnak a dartsszal, ennélfogva egyre népszerűbb is a sportág. Városunkban is egyre többen fedezik fel maguknak ezt a játékot, sőt többször volt már rá példa, hogy versenyt rendeztek Pápán. Legutóbb steel bajnokságra várták a jelentkezőket – a sportág ezen ágáról tudni kell, hogy szizál kenderből készült táblára acélhegyű dartokkal dobálnak – és a nemrég alakult Pápai Darts Club ismét bajnokságot szervez, kizárólag amatőr sportolók részére. A szervezők a február 7-én, vasárnap 10 órakor kezdődő versenyre a nevezéseket – név és telefonszám megadásával - február 5-ig várják, e-mailben (papaidarts@gmail.com), telefonon (06-30/283-0668) illetve Facebookon. A nevezési díj 1000 forint. A szervezők értékes díjakkal, igényes környezettel, sok meglepetéssel készülnek, lehet például tombolára is jelentkezni, melynek keretében aki három nyílból a legtöbb pontot dobja, egy kerékpárral gazdagodik.

Minden további információhoz a megadott elérhetőségeken illetve a plakáton keresztül lehet hozzájutni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai