Garázdaság miatt nyomoztak


2016-01-21 20:01:21  | cikk:  | 


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zárták le egy garázdaság és más bűncselekmények miatt indított nyomozást. A nyomozás adatai szerint a 34 éves H. N. pápai lakos 2015. július 8-án 18 óra körül felkereste barátnőjét az egyik pápai üzletben, ahol a hölgy eladóként dolgozott. Ott féltékenységből ütlegelni kezdte, majd azzal fenyegette meg, hogy kioltja az életét, ha menekülni próbál. A boltba betérő vásárlók egyike – észlelve a felek közötti feszültséget – kilátásba helyezte a rendőrség értesítését, mire a férfi kirángatta párját az üzletből és az utcán vonszolta tovább. A sértettnek sikerült bemenekülnie az éppen útba eső mozi előterébe, ám a gyanúsított követte őt, majd előrántotta a ruházatába rejtett gáz-riasztó fegyvert és azt a jelenlevőkre fogta. Két fiatalember innen ki tudott észrevétlenül jutni az utcára és rögtön értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök H. N.-t már nem találták a moziban, de pár óra múlva egy pápai büfében elfogták és előállították a rendőrségre. A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a pápai rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Pápai Járási Ügyészséghez.  

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 08:18:02

50 helyett 116


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 09:34:29

Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette,...

2020-06-08 08:40:29

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban