Nyolc baleset a héten


2016-01-27 17:20:14  | cikk:  | 


Az elmúlt héten – 2016. január 18. és 2016. január 24. között – nyolc közlekedési baleset jutott a pápai rendőrök tudomására. Az ütközések többsége személyi sérüléssel is járt. A balesetek közül három Pápa belterületén, három Pápa környéki településeken, míg kettő lakott területen kívül valósult meg. Kialakulásukban a hótól, jégtől csúszós útburkolatnak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan hátramenet, a követési távolság be nem tartása és az elsőbbség meg nem adása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a lefagyott úttesten ne megszokásból, hanem rendkívül óvatosan és alacsony sebességgel közlekedjenek. Kerüljék a hirtelen fékezést és kormánymozdulatokat! Továbbá célszerű nagyobb követési távolságot tartani az előttünk haladó jármű mögött.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben...

2020-09-09 15:13:37

Az úton kóborolt, majd ellökte a segítségére sietőt a férfi


A rendőrség a kábítószer-ellenes világnap alkalmából egy kisfilmmel hívja fel a figyelmet a drogfogyasztás sokszor visszafordíthatatlan következményeire.Jelenleg Európában a kábítószerek terjedésének különösen dinamikus időszaka zajlik. Új és egyre veszélyesebb szerek...

2020-06-26 16:19:55

Elég egyetlen rossz döntés — és az egész életed megváltozhat


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 08:31:15

Figyeljünk a gyalogosokra! - A balesetek megelőzése közös érdek


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban