Felkészülés: Győzött a Perutz


2016-01-30 13:13:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Győzött a Perutz főképe
A Balatonfüred elleni hétközi találkozót követően a Perutz FC Várpalota ellen lejátszotta második felkészülési meccsét. A műfüves pályán kiváló időjárási körülmények között a hazaiak a Simon – Németh M., Kovács, Orovecz, Györkös – Iványi, Somogyi, Szabó Z. – Nemes, Nagy, Venczel összetételben kezdtek, csereként pedig Véber, Páli, Horváth, Erdősi és Palkovics is játéklehetőséghez jutott. Az első félidőben két találatot láthattak a kilátogató nézők, egy védelmi hibából az ellenfél szerezte meg a vezetést, majd egy mélységi pontos passzból Szabó Zoltán egyenlített. Fordulás után Nemes Milán mesteri átadását Venczel Zoltán lőtte a léc alá, a házi gólkirály nem sokkal később büntetőből is eredményes volt, mellyel kialakult a 3-1-es végeredmény. Marton Miklós a lefújás után azt mondta, új felállásban, 4-3-3-ban játszottak, ami azonban még nem működött úgy, ahogy ő azt elképzelte, a későbbiekben azt a taktikát fogják játszani, amelyik eredményesebb lesz. - Az első félidőbe belealudtunk, nem játszottunk jól, tompák voltunk, lassúak, sok volt a pontatlanság. A szünet után feljavultunk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki, melyekből csak kettőt sikerült értékesíteni, legalább négy tiszta ziccerünk kimaradt – nyilatkozta a Perutz edzője.

Perutz FC – Várpalota 3-1 (1-1) Gsz.: Szabó, Venczel 2

A folytatásban is hazai pályán készül a csapat, február 3-án, szerdán 16 órától a PELC U19-es együttesével játszanak, majd február 6-án, szombaton 11 órai kezdéssel Celldömölk lesz az ellenfél.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-05 21:26:24

Nehezen, de legyűrte a Perutz a BKV Előrét


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág