Ismét kirabolták az utazási irodát


2016-01-30 19:26:36  | cikk: HuHa  | 


Ismét kirabolták az utazási irodát főképe
Információink szerint ma délelőtt ismét kirabolták azt az utazási irodát, ahol decemberben már történt egy hasonló bűncselekmény.

A police.hu oldalon a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság arról adott hírt, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 10 óra 57 perckor Pápa egyik utazási irodájának alkalmazottját fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólított a bevétel átadására. Az alkalmazott ennek eleget tett, ezután az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az elkövető 180-185 cm magas, barna rövid hajú, kék szemű, az elkövetéskor fekete színű kabátot és világos színű baseball sapkát viselt - áll a közleményben.

A VMRFK kéri, hogy aki a police.hu oldalon megjelentetett felvételen látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 06/88/428-022-es központi számán, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 19:28:18

Kivágni, vagy meghagyni?


ajánlott cikk főképe

2020-01-23 00:39:29

Édes Lászlóné vehette át a Pro Cultura Díszoklevelet


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 10:11:18

Elkezdődött a Trianon 100 - Históriás szabadegyetem előadássorozata