Rajzpályázat az egészséges táplálkozás jegyében


2016-03-02 20:55:12  | cikk: Babos Petra  | 


Rajzpályázat az egészséges táplálkozás jegyében főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ immáron több éve megszervezi az Egészség Napok programsorozatot, melynek egyik eleme idén az április 8-ai Egészséges táplálkozás című interaktív előadás lesz. Ennek kapcsán az óvodások körében rajzpályázatot is hirdettek a szervezők, egészséges táplálkozás címmel. A legkisebb korosztálytól egyéni kategóriában várják az alkotásokat, amelyek bármely technikával készülhetnek.
Illés Viktória szervező kérdésünkre elmondta, az előző években a rajzpályázat nagy sikernek örvendett, hiszen több mint száz, szebbnél szebb pályamunka érkezett.
A képek leadási határideje 2016. március 23. A rajzokat zsűri bírálja el, április 7-től pedig megtekinthetők lesznek a JMSZK emeleti előterében. A díjátadót április 8-án rendezik meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-31 18:02:53

Két nap alatt 20 szabálysértő autós a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 14:09:54

Új eljárásrend a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-05-30 20:45:31

Barokk élmények, vizes kalandok - újra nyitva a kastély és a strand


ajánlott cikk főképe

2020-09-20 19:53:37

Ars Sacra-koncert a Nagytemplomban