Tovább ápolták a határon túli kapcsolatokat


2016-03-03 14:15:32  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Tovább ápolták a határon túli kapcsolatokat főképe
A Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében négycsapatos lány kézilabda tornát rendeztek az intézmény tornatermében. A házigazda Mező mellett a Pápai SZC Gazdasági Szakközépiskolája és Kollégiuma (Közgáz), a Türr István Gimnázium és a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium fogadta el a meghívást, a résztvevők körmérkőzéses formában döntötték el a végső sorrendet. Pődör Ákos, az iskola testnevelője arról tájékoztatott, évek óta kiváló viszonyt ápolnak a határon túli intézménnyel, Dunaszerdahelyen és Pápán is többször vettek részt közös kulturális és sport programokon.
- A barátság és a kialakult jó kapcsolat ápolása érdekében különböző sportágakban rendszeresen összemérjük erőnket a dunaszerdahelyiekkel, ennek a partnerkapcsolatnak ez a mini bajnokság egy újabb állomása. Nyaranta a nemzeti diákbajnokság pápai elődöntőjében rendszeresen vendégül láthatjuk őket, decemberben pedig a futsal csapatunkkal tettünk eleget a meghívásuknak. Azt gondolom, ebből a kapcsolatból mindketten csak profitálhatunk, így bízom benne, hogy hosszútávú lesz.
A tornát végül veretlenül a dunaszerdahelyi csapat nyerte, vezetőjük, Németh Lívia elmondta, a kézilabdás lányok először játszottak Pápán, a csapat kiválóan érezte magát és biztos benne, hogy hamarosan ismét összemérhetik erejüket mostani vendéglátóikkal.
- Lányaink egyesületi szinten is kézilabdáznak, emellett az iskolában is heti három alkalommal edzést tartunk számukra. A célunk az volt, hogy még jobban összeszokjon a társaság és minél sikeresebbek legyünk, ezeket a célokat azt gondolom, sikerült megvalósítani. A gyors ellentámadások már működnek, viszont a felállt védelem elleni játékon még csiszolnunk kell. Nagyon köszönjük a meghívást, kiválóan éreztük magunkat Pápán, remélem egy kézilabda bajnokságon mi is vendégül láthatjuk majd a pápai csapatokat.

Végeredmény:
1. Dunaszerdahelyi VSZS
2. Mező
3. Türr
4. Közgáz

A szervezők minden csapat legjobbját külön díjazásban is részesítették, a győztes csapat legjobbjának Seszták Margarétát választották, a Közgáz legügyesebb játékosa Tankó Gabriella, a Mezőé Szabó Viktória, a Türré pedig Gulyás Nóra lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor