Képesek lehetnek a bravúrra


2016-03-04 14:06:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Képesek lehetnek a bravúrra főképe
Március 6-án 16 órai kezdéssel az NB II-es kézilabda bajnokság egyik éllovasát fogadja a 10. helyezett Bakonyerdő Pápa, a vasárnapi derbin az Ajkával holtversenyben az élen álló Szentgotthárd ellen tehát a vendégek az esélyesek. A mieink ősszel elég nagy pofonba szaladtak bele (32-17), itt a lehetőség a visszavágásra, igaz ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. A vendéglátók szezonja nem indult túl jól, idei mindkét tétmeccsüket elveszítették, igaz Kapcsándi Zsolt edző feje inkább a hazai, Tarján elleni vereség miatt fájhat jobban (22-24), az elmúlt héten Móron nem volt esély a pontszerzésre (29-22).
- Csalódást keltő vereséget szenvedtünk, a rutin megérdemelten diadalmaskodott, amíg nem tudjuk pályára vinni a fiatalos lendületünket, nem leszünk képesek mérkőzéseket nyerni – emlékezett vissza a második fordulóra az edző. Ezúttal a bajnokesélyes érkezik hozzánk, most lesz a legnehezebb dolgunk. Nevetségesen hangzik, de állítom, őket is meg tudjuk lepni, ehhez azonban 100 százalékot kell nyújtanunk egyénileg és csapatban is. Továbbra is bízom a játékosaimban, két hetünk van, hogy megmutassuk, érdemesek vagyunk a város elismerésére és támogatására - utalt a Szombathely és az Ács elleni folytatásra a tréner.
A juniorok rajtja nem is lehetett volna jobb, hiszen az éllovas Tarján kétgólos legyőzése után a Mórnak (21-37) sem kegyelmeztek, a fiatalokra 18 órai kezdéssel ismét rangadó vár, hiszen ellenfelük második a tabellán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-25 18:32:04

Országos Haditorna Verseny: Ötödik helyet szereztek a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2019-04-09 19:12:53

Perutz FC: Rozmán László távozott, Lengyel Ferenc az új vezetőedző


ajánlott cikk főképe

2019-03-10 18:43:00

Csalódást keltő játék és pontmentés


ajánlott cikk főképe

2019-05-11 15:11:53

Nehéz helyzetben a Perutz


PÁPA időjárás