Keresik a tehetségeket


2016-03-06 15:26:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Keresik a tehetségeket főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték meg a 2015/2016.évi OTP Bank Bozsik Gyermek Intézményi Program első fordulóját. Fiúk és lányok négy korcsoportban mérkőztek meg egymással, a vetélkedésben a Munkácsy, a Kilián DSE, az Erkel, a Weöres, Csót, Vaszar és Pápakovácsi vett részt. Ifjabb Koncz Sándor, a Bozsik-program körzeti vezetője elmondta, előírás, hogy minden korosztálynak évente négy tornát kell rendezni, ennek a sorozatnak a mostani volt az első állomása, melyet néhány hét múlva szintén a tornateremben egy újabb követ, majd a további két rendezvényt a Munkácsy sporttelepén tartják meg.
- Nagy örömünkre az idei programhoz a nyolc iskola mellett nyolc óvoda is csatlakozott – tudtuk meg ifjabb Koncz Sándortól. Az iskolák összesen 19 csapattal neveztek, az óvodák pedig egy-egy csapatot állítottak össze. A teremben körmérkőzéses kupa rendszerben játszanak a picik, a jó idő beköszöntével pedig a szabadban az ovisoknak és az alsósoknak úgynevezett grassroots fesztivált is tartunk, melynek keretében játékos feladatok segítségével ismerkedhetnek meg a sportággal. A legkisebbeknél igazolt játékosok is játszhattak, míg a felsősöknél nem, hiszen a játéklehetőség biztosítása mellett az is a cél, hogy a gyerekeket az egyesületek felé irányítsuk, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club két edzője is ellátogatott ma hozzánk, és igyekeztek a legügyesebbeket a klubhoz csábítani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 20:16:39

Bravúros pontszerzés a bajnokesélyes otthonában


ajánlott cikk főképe

2019-08-25 19:51:12

Balszerencsés döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-06-20 20:38:11

A csapategység hozta meg a remélt sikert


PÁPA időjárás