Venczel mesterhármas Herenden


2016-03-06 16:30:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Venczel mesterhármas Herenden  főképe
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában az utolsó előtti helyezett, Herend otthonába látogatott a Perutz FC. Marton Miklós csapata kimondva is a három pontért utazott a porcelángyári városba, ami nem ígérkezett könnyű feladatnak. Az odavágón kétgólos pápai siker született, ám a pápaiak mestere a találkozó előtt azt mondta, nem számít a tabellán elfoglalt helyezés, nehéz 90 percre számít, épp ezért nem veszik félvállról a találkozót. Somogyi Richárd és Palkovics Ádám betegség miatt nem tudott a csapattal tartani, így Marton Miklós kénytelen volt a Balatonalmádit 5-4-re legyőző kezdőn változtatni, a mienk a Simon – Németh M., Kovács, Erdősi, Györkös – Szabó Z., Iványi, Mészáros, Nemes – Venczel, Nagy P. összeállításban kezdtek. Fél óra elteltével Venczel zörgette meg először a hazai hálót, egy oldalról beívelt labdát fejelt a támadó a kapuba 0-1. Fordulás után az 56. percben egy kapu előtti kavarodásnál az egyik hazai játékos kezére pattant a labda, amiért a játékvezető a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest Venczel magabiztosan értékesítette 0-2. A 3-0-s Perutz siker a 68. minutumban Venczel mesterhármasával egy szépen felépített támadás végén alakult ki. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a 75. percben Nemes Milánt kakaskodásért a játékvezető kiállította. Venczel Zoltán mai három találatával már húsz gólnál jár a bajnokságban és a góllövőlista élére ugrott. A Perutz FC március 12-én 15 órai kezdéssel Sümeg alakulatát fogadja a stadionban.

Herendi Porcelán SK – Perutz FC 0-3 (0-1) Gsz.: Venczel 3

Marton Miklós: Egy mély talajú pályán meglepően jól játszottunk, az ellenfélnek szinte lehetősége sem volt a kapunk előtt. A végjátékban még van továbbra is hova fejlődnünk, de ma elégedett lehetek a csapat mutatott teljesítményével.

Herendi Porcelán SK: Kócsár – Simányi (’60 Sóskuthy), Ónodi (’75 Bontovics), Albrecht, Szabó G. – Giron, Sóskuthy, Marosi, Cser – Beke, Fischer (’83 Illésfalvi)

Perutz FC: Simon – Németh M., Kovács, Erdősi (’60 Orovecz), Györkös – Szabó Z. (’88 Páli), Iványi, Mészáros (’86 Véber) Nemes – Venczel, Nagy P. (’83 Ughy)

További eredmények:
Csetény – Ajka Kristály 2-2
Veszprém – Pét 8-3
Úrkút – FAK 1-1
Őskü – Devecser 3-4
Tapolca – Peremarton 5-1
Dudar – Ugod SE 2-0

A bajnokság élmezőnye:
1. Veszprém 55 pont
2. Úrkút 46
3. Perutz FC 39
4. Devecser 35
5. Várpalota 33

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat