Hölgytagjait köszöntötte a Honvéd Bajtársi Klub


2016-03-06 22:11:29  | cikk: HuHa  | 


Hölgytagjait köszöntötte a Honvéd Bajtársi Klub főképe
Ezekben a napokban a város kisközösségeiben is köszöntik a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából. A Honvéd Bajtársi Klub pénteken tartotta nőnapi összejövetelét, melyet a köszöntés és a vidám hangulatú mulatság jegyében tartottak meg.

A szép számban megjelent tagság hölgytagjait egy szál rózsa és Farkasdi Lajos nyugállományú őrnagy, a klub elnöke által elmondott vers köszöntötte, majd Áldozó Tamás polgármester üdvözölte a hölgyeket a márciusi ünnep alkalmából. A köszöntő szavak mellett a városvezető arról is szólt, legutóbb két évvel ezelőtt volt alkalma a klubba ellátogatni, így nem volt még lehetősége megköszönni az előző vezetőség együttműködését, segítségét és gratulálni az új vezetőségnek. A polgármester egyúttal meghívta a klub új vezetőit a Városházára, hogy a lakóteleppel kapcsolatos közös dolgokról és a klub terveiről beszélgessenek. A rendezvényen Riba János is szólt az ünnepeltekhez, ő a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete vezetőségének üdvözletét hozta el.
Virággal, verssel, szép szavakkal köszöntötték a hölgyeket

A nőnapi találkozó elismerések átadásával folytatódott, a Honvéd Bajtársi Klub oklevéllel ismerte el kilenc hölgytagjuk közösség érdekében végzett tevékenységét, és a III. Toborzó és Érdekvédelmi Központ is jutalmazott három hölgyet. Születésnaposokat is köszöntöttek a rendezvényen, köztük a 90 éves Juhos Sándort. Ezen az összejövetelen köszöntötték Markel János nyugállományú ezredest is, aki 21 éven át állt a Honvéd Bajtársi Klub élén. Az új vezetőség a honvédelem és a katona társadalom érdekében kifejtett közösségi munkájáért, a klub több évtizeden keresztül történő vezetéséért, példaszerű életviteléért, a bajtársi szellemiség továbbviteléért tiszteletbeli elnöki címet adományozott számára.

Markel Jánosnak tiszteletbeli elnök címet adományozott a vezetőség

Az ünnepi szavakat vidám mulatság követte, a közösség Vidám Nagyik kórusa mellett Puskásné Tófeji Valéria szavalata és a Bakonyszücsi Hölgyek Klubjának műsora szórakoztatta a megjelenteket és természetesen nem maradtak el a finom falatok sem.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 17:47:22

Munkák a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-06-01 14:35:36

Új mezőgazdasági gépkereskedés nyílt Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 23:33:42

Bővült a piac nyitvatartása, újra jöhetnek a ruhaárusok