Ittasan vezetett


2016-03-06 22:25:31  | cikk:  | 


Ittas állapotban vezette járművét egy Pápa környéki férfi. A rendőrök lezárták az ellene folytatott nyomozást. A Pápa környéki településen tehergépkocsival közlekedő 50 éves O. Lászlót 2016. február 13-án 23 óra 10 perckor Nagytevelen igazoltatta Rák Szilárd címzetes rendőr törzszászlós és Radics Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi szeszesitalt fogyasztott, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A kapott eredmények az alkoholfogyasztást alátámasztották. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Pápai Rendőrkapitányság a Pápai Járási Ügyészséghez.  

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


A járőrök Pápán elfogtak egy 47 éves csabrendeki lakost 2020. május 12-én 19 óra 55 perckor, akinek elrendelték a körözését. A nőt korábban a Tapolcai Rendőrkapitányság pénzbírság megfizetésére kötelezte, de azt nem fizette be. A bírságot a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatta...

2020-05-13 14:30:57

Körözték a csabrendeki nőt


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 15:19:42

Közös akció az erdők védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök