Tollaslabda: Pápa Kupa


2016-03-08 15:23:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tollaslabda: Pápa Kupa főképe
A Kilián Diáksport Egyesület meghívására a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében gyűltek össze a környék tollaslabdázói, hogy eldöntsék, ki viheti haza a Pápa Kupa első helyezettjének járó serlegét. A verseny célja a nem igazolt utánpótlás korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása és a sportkapcsolatok ápolása volt. Sajnos a nevezői létszámot betegségek tizedelték, így is közel 60-an neveztek a meghirdetett három korcsoportba. A nevezők számától függően körmérkőzéses formában vagy svájci rendszerben, négy pályán, két nyert játszmára 11 pontig zajlottak a mérkőzések. Horváth Attila, a versenybíróság elnöke azt mondta, a bajnokság jól szolgálta az országos diákolimpiára való felkészülést, melyet április elején Szegeden rendeznek.
- Úgy gondolom, elég komoly erőpróba volt az idei Pápa Kupa, melyre Pápa mellett Mosonmagyaróvárról, Vitnyédről, Tapolcáról, Segesdről, Győrből, Bagodról, Zamárdiból, sőt még Pécsről is érkezett versenyző, örömteli, hogy évről-évre színesedik a nevezői paletta. Több mérkőzés is kiélezett, szoros vetélkedést hozott, a kupával az is volt a célunk, hogy folytassuk a felkészülést az országos diákolimpia döntőre, ahol reményeim szerint mindenki tudása legjavát nyújtja majd, és akkor a jó eredmények sem maradnak el.
Pápai színekben Farkas Júlia két korcsoportban is első lett, mellette Nagy Eszter és Nagy Dániel is kategóriája élén végzett. Második lett Szabó Zsófi, Nagy Dániel és Horváth Csanád, utóbbi Kuti Dominikkal egyetemben egy bronzérmet is hazavihetett.

A teljes rangsor elérhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 21:26:24

Nehezen, de legyűrte a Perutz a BKV Előrét


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél