Téli dobóbajnokságokkal indult az év


2016-03-09 19:59:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Téli dobóbajnokságokkal indult az év főképe
Két szombathelyi dobóbajnoksággal indult az idei versenyszezon a Pápai SE atlétái számára. Február végén és március elején öt versenyző utazott el a vasi megyeszékhelyre, ahol az ifjúsági, serdülő és újonc kategóriákban kiváló eredmények születtek, egyéni csúcsokkal. Kis Károly elégedett volt tanítványaival és kiemelte, azok a dobók, akik nemrég kezdték az edzéseket, biztató eredményeket dobtak.
- A felnőtt és ifjúsági téli dobóbajnokságon Csébi Fruzsina mindkét korosztályban elindult, a nőknél új egyéni csúccsal a hetedik helyet szerezte meg (50.76), míg az ifiknél a három kilogrammos szert 58,66 méterre hajította, ami szintén új egyéni csúcs, nem is csoda, hogy Fruzsi első helyezett lett. A 2000-es születésű Király Barbara augusztusban kezdte az edzéseket, 34,04 méteres eredménye a nyolcadik helyhez volt elegendő, ami biztató a jövőre nézve.
Egy héttel később szintén Szombathely volt a helyszíne az újonc, serdülő és junior téli bajnokságnak, melyen a fiúknak szoríthattunk.
- Diszkoszvetésben Sztupák László a serdülőknél döntőbe jutott és ott a 13. helyezést szerezte meg (32.83), az újoncok mezőnyében Molnár Dániel ötödik lett (27.16). Sztupák László a kalapácsvetőknél is megmérette magát, végül harmadik lett, fontos megemlíteni, hogy öt métert javított korábbi legjobbján (58.26), ugyanitt Piriti Mátyás nyolcadik helyen végzett a rangsorban (36.49), míg Molnár Dániel lecsúszott a dobogóról (39.08).
A PSE edzője elmondta, az elkövetkezendő hetekben az edzések állnak a központban, majd májusban a dobóknak és a futóknak is beindul az évad.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 17:50:33

Bronzéremmel tért vissza Ferenczi Balázs