Szamuráj karddal hadonászott


2016-03-10 10:49:27  | cikk:  | 


Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a támadókat.
Egy pápai szórakozóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre 2016. március 6-án a hajnali órákban, mely szerint egy férfi ott karddal hadonászik. A helyszínre rövid időn belül kiérkező járőrök egy 46 és egy 56 éves pápai férfit fogtak el. A két személy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy miután a szórakozóhelyről viselkedésük miatt az alkalmazottak távozásra szólították fel őket, oda rövid időn belül visszamentek és megrongálták a helyiség bejáratát. Egyikük eközben egy szamuráj karddal is megfenyegette a bent tartózkodókat.

Az ügyben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a Pápai Rendőrkapitányságon. A nyomozók a két gyanúsítottat őrizetbe vették.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták