Szamuráj karddal hadonászott


2016-03-10 10:49:27  | cikk:  | 


Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a támadókat.
Egy pápai szórakozóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre 2016. március 6-án a hajnali órákban, mely szerint egy férfi ott karddal hadonászik. A helyszínre rövid időn belül kiérkező járőrök egy 46 és egy 56 éves pápai férfit fogtak el. A két személy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy miután a szórakozóhelyről viselkedésük miatt az alkalmazottak távozásra szólították fel őket, oda rövid időn belül visszamentek és megrongálták a helyiség bejáratát. Egyikük eközben egy szamuráj karddal is megfenyegette a bent tartózkodókat.

Az ügyben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a Pápai Rendőrkapitányságon. A nyomozók a két gyanúsítottat őrizetbe vették.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet

A rendőrök eljárást indítottak azzal a gépjárművezetővel szemben, aki egy pápai gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy helyi lakost.

Az eljárás adatai alapján 2019. december 7-én délelőtt Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 84 éves helyi lakos. A nő a haladása során...

2019-12-10 15:39:35

Zebrán ütötte el a gyalogost


A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya és a térség polgárőr vezetői 2019. augusztus 29-én délután tartották koordinációs értekezletüket, melyen a 2019. évi őszi közös szakmai feladatok megbeszélése volt a fő téma.

A rendőrség és a polgárőr egyesületek kiemelten együttműködnek...

2019-09-04 15:59:42

Koordinációs értekezlet a Pápai Rendőrkapitányságon


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 14:18:04

Pályaorientációs nap Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-11-21 17:25:54

Hamis rendszámú, engedély nélkül elvitt autóval okozott ittasan balesetet


PÁPA időjárás