Győzelemmel indult a szezon


2016-03-13 13:15:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel indult a szezon főképe
Hazai környezetben folytatta az U17-es nagypályás lány labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata. A mieink a harmadik helyen teleltek, a tavaszi idénynyitón a hetedik helyen álló Pécs együttesét fogadták. Az odavágón 4-1-es vendégsiker született, így joggal bizakodhattak egy jó kezdésben a mieink. A 23. percben meg is szerezte a vezetést a hazai gárda, Török Patrícia mattolta Bordás kapust. Fordulás után Beimli Katalin szabadrúgása talált utat a kapuba, a 3-0-s hazai siker a 77. percben egy védelmi megingást kihasználva Beimli második találatával alakult ki. A lefújás után Pődör Ákos, a PELC edzője azt mondta, megérdemelt a sikerük, de a játék képe alapján szorosabb eredmény is születhetett volna.
- Egy nagyon jól játszó Pécset sikerült legyőznünk, inkább az első félidőben mutatott játékkal voltam elégedett, több formás támadást is vezettünk, a második játékrészben a küzdelem dominált. Sajnos négy meghatározó játékosunk sérülés, betegség miatt hiányzott a mai napon, így a ma pályára lépő 12 játékosra még nagyobb feladat hárult. Tavasszal az a célunk, hogy megtartsuk őszi harmadik helyezésünket, erre azt gondolom minden esélyünk megvan.

PELC U17 – Pécs 3-0 (1-0) Gsz.: Török, Beimli 2

PELC U17: Erdélyi – Török, Tankó, Beimli, Cser – Pődör, Fellner, Marton, Nyilas – Lázár, Nagy (’67 Kocsis)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak