Pénzt csalt ki az idős férfitől


2016-03-16 21:03:10  | cikk:  | 


A pápai rendőrök a napokban zárták le a nyomozást azzal a 17 éves lánnyal szemben, aki pénzt csalt ki egy idős sértettől, majd meg is lopta őt.
A nyomozás adatai szerint egy pápai fiatalkorú lány 2015. augusztus 8-a és 2015. augusztus 22-e közötti időben - visszafizetési szándék nélkül - három alkalommal is kölcsönkért egy Pápasalamonban egyedül élő 69 éves férfitől. A kapott több tízezer forintot a fiatal később nem adta meg, sőt azzal is megalapozottan gyanúsítható, hogy amikor utoljára látogatta meg a férfit, a kölcsön kapott pénz mellett az idős úr szobájából készpénzt tulajdonított el.
A fiatal lány ellen csalás és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-24 18:34:35

Lezárt akta: Lakatlan házból loptak


A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette,...

2020-06-08 08:40:29

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 17 éves bakonykoppányi lánnyal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai oktatási intézményből 2020. február 7-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik...

2020-03-17 15:47:37

Lezárt akta: Osztálytársától lopott a lány, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!