Kispályás egyeztetés


2016-03-17 14:33:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás egyeztetés főképe
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a városi kispályás labdarúgó bajnokságot szervező és koordináló Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ 2016-ban is megrendezi a kispályás pontvadászatot. A szervezők a februári alkalom után újabb megbeszélésre várják a csapatok képviselőit. A pontvadászatot érintő változásokról március 23-án szerdán, 17 órától számolnak be a szervezők, a helyszín ezúttal is Sportcsarnok emeleti konferenciaterme lesz. Az összejövetelre minden csapatvezetőt, érdeklődőt szeretettel várnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-17 20:44:17

Pápára érkezett a Megyefutás


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 09:31:17

Válogatott tagságot szereztek az atléták


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:35:47

Megdőlt az Országfutás pápai rekordja


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC


PÁPA időjárás