Idén is sokan érdeklődtek az erkeles nyílt nap iránt


2016-03-18 20:59:42  | cikk: Babos Petra  | 


Idén is sokan érdeklődtek az erkeles nyílt nap iránt főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában minden tavasszal nyílt napon mutatkoznak be a leendő elsős tanítók a nagycsoportos óvodások szüleinek. Ekkor betekintést nyerhetnek a tanítók egy-egy óráján keresztül az intézményben folyó oktató-nevelő munkába.

Heizer Zoltánné igazgatónő hírportálunk kérdésére elmondta, a 2016/2017-es tanévben is két első osztályt szeretnének indítani, egy normál tantervűt és egy emelet szintű zenei képzéssel foglalkozó osztályt.
-A ma délelőtt egy rendkívüli nap az iskola életében, a tanítók, a diákok és a szülők is izgatottan várják a nyílt napot. A szülőknek szeretnénk segíteni az iskolaválasztásban, hiszen ez nagyon nehéz és felelősségteljes feladat eldönteni, hogy melyik intézménybe is íratják gyermeküket szeptembertől – fogalmazott az igazgatónő.

Délelőtt az első órában Háriné Gregorics Judit informatikát, a másodikban Orbán Judit matematikát, a harmadikban és negyedikben pedig Tavaszi Ildikó és Horváth Beáta magyar órát tartott a leendő elsősök szüleinek.
Háriné Gregorics Judit informatika órát tartott

Az Erkel-iskolában, mint művészeti neveléssel foglalkozó intézményben, nemcsak a zenei osztályokban énekelhetnek kórusban a tanulók, hanem a normál tantervű osztályban is. Nagy öröm az iskola számára, hogy ismét néptánc oktatással is színesítik a palettát, így elsőtől nyolcadik osztályig a heti öt testnevelés közül az egyik óra szinte egyedülálló módon az országban, néptánc.
Orbán Judit matematikai óráján a számok segítségével egy kalandparba csöppentek a diákok

Délután már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző játékos foglalkozásokon, melyen tornázhattak, rajzolhattak és énekelhettek is a kicsik, mialatt a szülők rövid tájékoztatást hallhattak az iskoláról, a képzési formákról, s megtekinthették az épületet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-01 14:35:36

Új mezőgazdasági gépkereskedés nyílt Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 21:32:16

Kézbe vehető történelem - Értékes lelet került elő Pápa határában


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:49:06

Tapolcafői disznóságok


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 15:44:24

Csontozómunkás képzés Pápán