Pápán folytatódott a keresztpályás bajnokság


2016-03-19 13:11:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán folytatódott a keresztpályás bajnokság főképe
Az U15-ös lány keresztpályás labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának 9. fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club látta vendégül a mezőnyt. A Perutzt Stadion műfüves pályáján tíz mérkőzést rendeztek, a házigazdák négy találkozót játszottak. Pődör Ákos és Tóth Ferenc tanítványai jól szerepeltek ősszel, hiszen a téli szünet előtt sikerült megszerezniük a harmadik helyet, tavasszal pedig az a céljuk, hogy ezt a helyet megtartsák. Az idénynyitón kezdésként a sereghajtó Viktória FC-vel találkoztak, az 1x20 perces mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött. A folytatásban a szombathelyi Haladással meccseltek, sajnos a mieink nem tudták megnehezíteni az éllovas dolgát, 5-1-re nyertek a vendégek. A következő feladat a középmezőnyben tanyázó Sopron volt, a pápai lányoknak nem jött ki a lépés, az ellenfél kétgólos sikert könyvelhetett el. A forduló utolsó meccsén Gyirmót várt a mieinkre, itt sikerült valamelyest szépíteni a hazai statisztikán, 2-0-ra nyert a PELC. Tóth Ferenc érthető módon nem volt maradéktalanul elégedett.
- Nem úgy szerepeltünk, ahogy azt elterveztük. A Viktória elleni eredmény csalódás, nyernünk kellett volna, hiányoltam a tüzet a lányokból, sok helyzetet kihagytunk. A Sopronnal mindig éles, ki-ki meccset játszunk, ezúttal is sok lehetőségünk kimaradt, így most ők bizonyultak jobbnak. A Haladás pillanatnyilag jobb erőt képvisel, ez látszott is, örülök azért, hogy nem maradtunk győzelem nélkül, kellett a Gyirmót elleni siker. Ez az U15-ös csapat még mindig alakulóban van, többen is csak most csatlakoztak hozzánk, készülünk tovább, célunk, hogy az ETO és a Haladás mögött megtartsuk a harmadik helyünket.

Pápai eredmények:
PELC – Viktória FC 1-1 (Gsz.:Vesztergom ill. Kovács)

Haladás-Viktória FC – PELC 5-1 (Gsz.: Horváth, Nagy 2, Janus, Rajzinger ill. Cser)

PELC – DAC Unió 0-2 (Gsz.: Markotics 2)

Gyirmót – PELC 0-2 (Gsz.: Tankó, Nyilas)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-08-29 10:22:34

Tíz éve hunyt el Balogh József


ajánlott cikk főképe

2020-08-23 21:59:00

Közel állt a pontszerzéshez a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-17 19:12:26

Szabadidős lovasverseny