Moderntánc bemutató


2016-03-21 20:13:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Moderntánc bemutató főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola aulájában rendezte meg az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola és a Rebel Lion TSE közös moderntánc bemutatóját. Az eseményen számos koreográfiát mutattak be a táncosok több stílusban, a szóló produkciókon át a páros és csoportos számokig. Sokan voltak kíváncsiak az előadásra, a nézők a belépőjegyek megvásárlásával pedig az iskolában tanuló gyermekeket támogatták. A rendezvény egy újabb állomása volt az egész tanévet összefogó, hat állomásból álló programsorozatnak.
- A mostani eseménnyel is az a cél, hogy művészeti ágak, a tanulók, szülők jobban megismerjék egymást, lássák egymás munkájának eredményeit - vázolta a célokat Szili Gabriella, az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. Nagy örömünkre a táncosok is bekerültek a programsorozatba, mely már az ötödik volt a sorban, ezután már „csak” egy tanári hangverseny lesz, bízom benne, hogy azon az alkalmon is nagy érdeklődésre számíthatunk.
Az igazgatónő hozzátette, az idei év sikere kapcsán már tervezik a jövő évi programokat is. Kocsis Attila, a Rebel Lion TSE vezetője is jó öletnek tartotta, hogy a moderntánc tanszak is bemutatkozhatott a bérletes előadássorozatban, melyen körülbelül 50-60 gyermek lépett a nagyérdemű elé, 6-7 éves kortól egészen a 20 évesekig. Mint mondta, a táncosoknak minden egyes alkalom jó lehetőség a gyakorlásra és a koreográfiák tökéletesítésére. Az egyesület terveivel kapcsolatban megemlítette, hogy áprilisban országos bajnokságokon vesznek részt, majd májusban következik az egyik legfontosabb rendezvényük, az évzáró gálaműsor.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:08:50

Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-27 09:40:14

Hanzl kétmeccses eltiltást kapott


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 10:59:19

Strandkézilabda egyesület alakult


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


PÁPA időjárás