A nagyobb rutin döntött


2016-03-23 20:25:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A nagyobb rutin döntött főképe
A serdülő kézilabda bajnokság rájátszásnak második hazai mérkőzésén az Éles Kézisulit fogadta a Bakonyerdő Pápa a Sportcsarnokban. Az alapszakaszban ősszel és tavasszal is szoros mérkőzést játszottak a felek, ősszel a veszprémiek, tavasszal a pápaiak nyertek, így nehéz lett volna megjósolni, ezúttal merre billen a mérleg nyelve. Az első félidőben hullámzó teljesítményt láthattunk a pápaiaktól, 0-3 után az ötödik perc végére 3-3-ra jöttek fel. Ezután megint az Éles percei következtek, nyolc találatukra csak három érkezett válaszul, így a játékrész derekára öt góllal megléptek (6-11). A hajrából a kimaradt hétméteresek ellenére is a hazaiak jöttek ki jobban és egy 4-0-s rohammal döntetlenre mentették az első 25 percet (16-16). A második félidő első felében folytatódott a kiegyenlített játék, aztán egyre jobban fáradni látszottak a mieink, Kapcsándi Zsolt az ellenfél kispadjával ellentétben nem tudott minőségi cseréket a pályára küldeni, így a 40. percben öt minutum alatt az Éles nyolc góllal terhelte meg a hazai kaput, melyre nem érkezett válasz, így eldőlt a két pont sorsa. A hajrá megint a mieinkről szólt, ám ez már csak az eredmény kozmetikázásához volt elég, a Veszprém rutinosabb játékosainak köszönhetően hétgólos győzelmet aratott.

Bakonyerdő Pápa – Éles Kézisuli 30-37 (16-16)

Kapcsándi Zsolt: Több volt ebben a meccsben, mint amit az eredményjelző mutatott. A problémáink a régiek, eléggé kétarcú a csapat, a rutinos játékosaink mellé sajnos a tehetséges fiataljaink még nem, vagy csak ritkán tudnak felnőni. Az Élesnél volt legalább 14 olyan játékos, aki több éve kézilabdázik, ebből adódóan edzőjüknek nagyobb a merítési lehetősége, míg a mi fiataljainknak még szokniuk kell a közeget. Nincs is ezzel baj, biztos vagyok benne, hogy akik most még kevesebb szerephez jutnak, idővel meghatározó játékosaink lesznek.

Pápai gólszerzők:
Áldozó Soma 8
Tóth Dávid 8
Farkas Patrik 8
Horváth Martin 5
Koncz Benedek 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok