Az U14-nek sikerült, az U15-nek nem


2016-03-24 14:22:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az U14-nek sikerült, az U15-nek nem főképe
Tavaszi debütálásán a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös csapata Keszthely alakulatát látta vendégül. Az utánpótlás bajnokság 15. fordulóját a hazaiak egy győzelemmel és egy vereséggel várták, hiszen az idei szezonban előbb kikaptak Csornán, majd legyőzték Hévíz csapatát. Fodor Károly találatával már a hetedik percben megszerezték a pápaiak a vezetést, majd a fizikálisan erősebb és gyorsabb támadókra felívelt labdákkal a vendégek két perc alatt fordítottak, sőt a 18. perc végére kétgólos előnybe kerültek. Az 54. percben Fodor második találatával zárkóztak a mieink, sőt negyed órával később Janás egyenlíteni is tudott. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, hiszen a középkezdésből Orsós megszerezte harmadik gólját is, igaz a három pontot eldöntő találat előtt a vendégek támadója ütközött Pintér kapussal, a játékvezető sípja azonban néma maradt, így a pápaiak portása egy púppal, a keszthelyiek három ponttal mentek haza.

PELC U15 – Keszthely 3-4 (1-3) Gsz.: Fodor 2, Janás ill. Orsós 3, Árvai

Horváth Imre: A mérkőzés összképe alapján legalább egy pontra rászolgáltunk volna, sőt a győzelem sem volt messze, ugyanis elkerülhető gólokat kaptunk. Többet birtokoltuk a labdát és több ziccert ki is hagytunk, emiatt futnunk kellett az eredmény után. Készültünk az ellenfélből, sajnos ez nem mindig látszott a pályán.

PELC U15: Bella (’41 Pintér) – Englert, Ábrahám, Szivós (’74 Varga), Bankó (’68 Böröcz)– Kovács, Péter, Szántó, Fodor – Mogyorósi (’41 Szász), Janás

Az U14-es csapat a centerpályán igyekezett folytatni idei jó sorozatát, Forsthoffer Tibor tanítványai ugyanis Csornán és Hévízen is magabiztos sikert arattak. A 20. percben Tóth Barnabás góljával szerezte meg a vezetést a PELC, az 1-0-s állás meg is maradt a szünetre. Fordulás után húsz perc alatt eldöntötték a három pont sorsát a vendéglátók, Császár duplázott és Németh is mattolta Markó kapust, az 5-0-s hazai siker Németh Tamás második góljával alakult ki.

PELC U14 – Keszthely 5-0 (1-0) Gsz.: Tóth, Császár 2, Németh 2

Forsthoffer Tibor: Nehezen lendültünk játékba, labdatartásunk bizonytalan volt, előrejátékunk is akadozott, igaz az ellenfélnek nem voltak túlzottan nagy lehetőségei. A második félidőben már jobban játszottunk, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

PELC U14: Boda (’54 Nagy) – Császár, Németh (’41 Horváth), Burdi, Gombás (’50 Tóth) – Galler (’54 Stumpf), Tóth, Cser (’50 Antal-Horák), Horváth – Hauser, Keresztes (’47 Antal)

Mindkét korosztály Sárváron folytatja a bajnoki menetelést.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke