Középiskolások közlekedési vetélkedője Pápán


2016-03-24 22:00:07  | cikk:  | 


Középiskolások közlekedési vetélkedője Pápán főképe
A Pápai Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2016. március 23-án délután közlekedési versenyre invitálta a város középiskolás diákjait. A versenyen induló kilenc fiatal közül ketten kerékpár, hárman segédmotoros kerékpár négyen pedig személygépkocsi vezetőként mérték össze közlekedési ismereteiket. A versenyzők elsőként a választott kategóriának megfelelő KRESZ tesztet töltötték ki, majd egy ügyességi pályán mutatták be vezetéstechnikai tudásukat. A szervezők munkáját Tarnai Mikós, az egyik pápai autósiskola vezetője és két közösségi szolgálatot teljesítő diák is segítette. Az eredmények összesítése alapján kerékpáros kategóriában Magyar Balázs, segédmotoros kategóriában Ferenczi András, személygépkocsi kategóriában Horváth János végzett az I. helyen, így ők képviselhetik a pápai középiskolásokat a 2016. április 1-jén tartandó Veszprém megyei fordulón.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves békási férfit és egy 20 éves dabronyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. július 1-jén kora délután, hogy pápai munkahelyének közös helyiségében hagyott mobiltelefonját ismeretlen tettes...

2020-07-03 07:37:49

Rendőrkézen a tolvajok


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:15:25

Ne előzd meg a sorsodat!


A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette,...

2020-06-08 08:40:29

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök