Április 18-án rajtol a kispályás bajnokság


2016-03-25 12:09:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Április 18-án rajtol a kispályás bajnokság főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ valamint Pápa Város Kispályás Labdarúgó Bizottsága tavaszi és őszi idénnyel ismét megrendezi a kispályás pontvadászatot. A tavaszi szezon április 18 és június 17., az őszi menetelés augusztus 22 és október 28. között zajlik majd. A mérkőzéseket a Munkácsy Sporttelepén található műfüves pályán kedden és pénteken 19 illetve 20 óra, a salakoson 18, 19 és 20 órai kezdésekkel rendezik. A bajnokságban azok a csapatok vehetnek részt, akik határidőre beneveznek és elfogadják a Kispályás Bizottság versenykiírását valamint a Fegyelmi Szabályzatát. Nem nevezhetők az NB I-es, NB II-es és NB III-as nagypályás bajnokságban szereplő labdarúgók, ezen osztályok ifjúsági és serdülő bajnokságában leigazoltak szerepelhetnek, de felnőtt mérkőzésen való pályára lépésükkel elvesztik játékjogosultságukat. A nevezési határidő április 1. (péntek), a 10.000 forint nevezési díjat és az 5000 forint kauciót eddig az időpontig kell Németh Máténak, a Kispályás Labdarúgó Bizottság titkárának eljuttatni. A nevezési lapot, a labdarúgók olvashatóan kitöltött névsorát a Pápa Város Kispályás Labdarúgó Bizottságának (8500 Pápa, Várkert út 4.) címére kell beküldeni szintén április 1-ig. Idén is két osztályban zajlanak majd a mérkőzések, az első osztály utolsó két helyezett csapata kiesik a másodosztályba, míg onnan az első két helyezett a 2017-es évben az első csoportba kerül besorolásra.

A pontvadászat részleteiről (jegyzőkönyv, mérkőzés halasztás, játékvezetők, fegyelmi ügyek stb.) a teljes kiírásban olvashat, melyet IDE kattintva tölthet le.

Pályabérleti díjak:
Munkácsy Sporttelep – salakos (2800 Ft/óra), műfüves: (3900 Ft/óra), az összeg az áramdíjat NEM tartalmazza

Munkácsy Sporttelep – salakos (3100 Ft/óra), műfüves: (4300 Ft/óra), az összeg az áramdíjat is tartalmazza.

A játékosok jegyzéke elérhető ITT, a nevezési lap ITT, a jegyzőkönyv pedig ITT.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban