Húsvétkor is biztonságban


2016-03-25 16:35:47  | cikk:  | 


A húsvéti ünnepek biztonsága érdekében kérjük, fogadják meg az alábbi tanácsainkat!

-Ha elhagyja otthonát, valamennyi nyílászárót zárja be, és tegye ezt meg éjszakára is! A bejárati ajtó kulcsát ne rejtse el a közelben, azt tartsa magánál!

-Hosszabb időre történő elutazása előtt kérje meg egy megbízható ismerősét arra, hogy naponta többször felügyelje lakását. Ha szomszédja nem tartózkodik otthon, ne árulja el ezt idegeneknek!

-Ha a kertben vagy az udvaron tartózkodik, akkor is zárja be utcakapuját, bejárati ajtaját, hiszen nem biztos, hogy észreveszi egy besurranó tolvaj érkezését.

-Leparkolt gépkocsijában ne hagyjon látható helyen értékeket! Az autótól távozva győződjön meg arról, hogy az ajtókat biztosan bezárta-e és az ablakok felhúzott állapotban vannak-e.

-Amennyiben bajba kerül, azonnal értesítse a rendőrséget a 107-es vagy 112-es segélyhívó számok valamelyikén!
Kellemes és biztonságos húsvéti ünnepeket kíván a Pápai Rendőrkapitányság!

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 13:30:36

„Bikesafe” regisztráció Pápán


A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves lovászpatonai lakost.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. június 15-én délután, hogy Lovászpatonán található boltjának pénztárgépéből az elmúlt hónapokban ismeretlen tettes összesen több mint százezer forint...

2020-06-17 11:32:20

Kasszából lopott pénzt a férfi, a rendőrök elfogták


A járőrök Pápán elfogtak egy 47 éves csabrendeki lakost 2020. május 12-én 19 óra 55 perckor, akinek elrendelték a körözését. A nőt korábban a Tapolcai Rendőrkapitányság pénzbírság megfizetésére kötelezte, de azt nem fizette be. A bírságot a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatta...

2020-05-13 14:30:57

Körözték a csabrendeki nőt


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!